Llibres per anar més lluny

Paisatge amb figura
Afegir a la cistella »

Paisatge amb figura

ANNA CROWE (Plymouth, Regne Unit, 1945)

Litografies d’Andreu Maimó

Llengua de publicació: català
Edició: 1ª edició
Mides: 21 x 15 cm
Enquadernació: rústica
Pàgines: 112
Preu: 15 euros
Col·lecció: Poesia, 7
ISBN: 978-84-937129-3-8
Publicació: març de 2011

Els noms dels llocs que aquí apareixen són els noms de les ceràmiques i pintures d’Andreu Maimó, que són també els noms de diferents finques de l’illa de Mallorca, on la meva germana va viure durant alguns anys després de marxar de Madrid.

Vaig trobar l’obra de Maimó per primera vegada en un catàleg, alguns mesos després de la mort de la meva germana. Fins i tot damunt un full, les seves enormes ceràmiques de figueres tenen una presència tremenda, i per a mi són un record del temps que jo passava en aquell paisatge. Sempre havia volgut regalar una figuera a la meva germana, però en el temps que passà entre encarregar-la al viver i la seva arribada a Pollença, la meva germana va morir.

Andreu Maimó (Cas Concos des Cavaller, Felanitx, 1946) és pintor, escultor i gravador. El 1976 féu la seva primera exposició individual a Palma. De llavors ençà, ha exposat individualment a Mallorca, Barcelona, Menorca i Düsseldorf; i ha participat en nombroses mostres col·lectives. Al llarg del darrer decenni, ha excel·lit en la pràctica de les arts gràfiques. Una bona mostra en són les litografies que acompanyen Paisatge amb figura, d’Anna Crowe.